Upitnik: Ana Brnabić

Bliži se kraj mandata Vlade Republike Srbije, budući da će redovni parlamentarni izbori, kako se najavljuje, biti održani u ustavnom roku na proleće iduće godine.

Predsednica Vlade Ana Brnabić u poslednjem Upitniku u ovoj godini, govori o rezultatima rada njenog kabineta, o uspesima i izazovima sa kojima se suočila otkako je stupila na funkciju. U kojoj meri će posledice ekonomskog rasta građani osetiti 2020. godine? Kako gleda na kritike evropskih institucija o stanju u oblasti vladavine prava i slobode medija u Srbiji? Premijerka odgovara i na kritike dela opozicije da nema uslova za fer izbore i o optužbama da je vlast odgovorna za podele i tenzije u društvu. Šta su pokazale afere vezane za pojedine ministre? Kako se nosi sa ocenama da je produžena ruka predsednika Aleksandra Vučića i šta je od njega naučila? Šta za premijerku znači članstvo u Srpskoj naprednoj stranci i nada li se obnovi mandata, ukoliko SNS ponovo osvoji vlast na izborima 2020. godine?

To su samo neka od pitanja o kojima će u intervjuu za Upitnik govoriti Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije.

Autor i urednik emisije je Olivera Jovićević.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 24. dec 2019, 21:34) - anonymous [neregistrovani]

Pozdrav

Plate u trgovinu su nikakve? Zasto nama se ne povecavaju ?? Samo javni sektor je bitan?
Zasto mi nemamo nedelju slobodnu? Zasto nemamo placenu duplu dnevnicu za svaki praznik koji radimo,a trebam da provedem sa svojim porodicom?

Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]