Na večeri kod: Marko Kon

Ovog četvrtka, ekipa tima "Biber" stiže u posetu čuvenom muzičkom producentu Marku Konu, koji će ih, u ime tima "So", dočekati sa suprugom Milicom.

Svakog četvrtka uveče, kroz emisije "Na večeri kod..." od 22.10 na RTS 1, pratićemo po jednog "takmičara" koji će se truditi da dostojno predstavi svoj tim i to tako što će svo svoje kulinarsko i zabavljačko umeće staviti pred sud članovima protivničkog tima. Na kraju svake večeri - emisije, uslediće ocenjivanje. Zbir ocena, koje su tokom takmičenja osvojili pojedinci iz istog tima ("Tim biber" i "Tim so"), definisaće na kraju serijala ukupnu timsku ocenu, koja će pokazati koji tim pobeđuje.

Ovonedeljni domaćin, Marko Kon, gostima je poverio svoja sećanja o učešćima na Pesmi Evrovizije, izneo svoju "teoriju" zašto je supruga baš njega odabrala za svog muža a videćete i da li će održati obećanje iz prethodne epizode - da će "zaljutiti" svoje goste. Domaćin će pokazati da se i na pijaci snalazi "kao riba u vodi", kako barata maminim i receptima svojih prijatelja ali i kulinarskim tajnama čuvenih prestoničkih kuvara.

Kulinarske veštine i gostoprimstvo ovog domaćina (člana tima "Biber") ocenjivaće tim "So": Bojana Stamenov, Jelena Živanović Zana, Dragica Radosavljević Cakana, Gordana Lazarević, Nenad Knežević Knez i Bane Tomašević.

Uz mnogo šale, duhovitih opaski i pitanja, gosti će zapevati ali i pokušati da nacrtaju Markov portret. Koliko će u tome biti uspešni, videćete u ovonedeljnom izdanju emisije "Na večeri kod..." u četvrtak 2. aprila, na RTS 1 od 22.10.

Učesnici TV serijala "Na večeri kod..." su : Nenad Knežević Knez, Jelena Živanović, Izvorinka Milošević, Goca Lazarević, Dragica Radosavljević Cakana, Suzana Mančić, Bane Tomašević, Bojana Stamenov, Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev, Vlada Kovačević...

Timovi serijala "Na večeri kod..." nadmetaće se za novčanu nagradu od 1000 000 dinara, koju će pobednička ekipa donirati u humanitarne svrhe - Prihavatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu.