Gost Aleksandar Vučić

Srbija je ušla u petu nedelju borbe protiv novog korona virusa, za koju epidemiolozi tvrde da će pokazati dalji tok zaraze i njene moguće posledice u našoj zemlji.

Da li će država uvesti još rigoroznije mere u cilju suzbijanja pandemije, uključujući dvadesetčetvoročasovni karantin za stanovništvo? Kako bi se u tom slučaju odvijao život u Srbiji, pre svega snabdevanje i poljoprivredni radovi? Da li su lekari i bolnice spremni za eventualni novi udar virusa kovid 19? Šta se nalazi u najvećem paketu pomoći koji u utorak stiže iz Kine? Da li je za Srbiju svejedno dolazi li pomoć sa Istoka ili sa Zapada, ili je i to pitanje politike?

Koliko je srpska ekonomija otporna na recesiju koju najavljuju u svetu? Kada će da zažive najavljene ekonomske mere za pomoć kompanijama i zaposlenima?

Ko seje strah i paniku u vanrednom stanju? Zašto je predsednik Republike "izričito zamolio" Anu Brnabić da povuče spornu uredbu o centralnizovanom izveštavanju? Kako ocenjuje sopstvene istupe u javnosti poslednjih nedelja?

To su samo neka od pitanja o kojima će govoriti predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Autor i urednik Upitnika je Olivera Jovićević.

Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]