Na večeri kod: Suzana Mančić

Omiljeno TV lice, čuvena "Loto devojka", u ime tima "So" suparničkom timu će se predstaviti specijalitetima pirotskog kraja, odakle je poreklom.

Šarmantna i uvek nasmejana, Suzana Mančić se osvrnula na svoje početke u TV Beograd, ali i na svoju muzičku karijeru.

Gledaocima će otkriti i kako se zaljubila u svog prvog supruga, bubnjara "Sedmorice mladih" - Nebojšu Kunića sa kojim ima dve kćerke, Nataliju i Teodoru.

Saznaćete i koju pesmu Suzanina jača polovina, Simeon, najviše voli. A videćete i zašto Suzi na pijaci "prvo sve proba, pa tek onda kupuje".

Njeni gosti, članovi tima "Biber" - Cakana, Goca Lazarević, Jelena Zana, Bojana Stamenov, Bane Tomašević i Knez, su baš ovu večeru proglasili najveselijom do sada, a obrazložiće i šta je sve doprinelo tom zaključku...

Šarolikim repertarom "nadmetali" su se svi okupljeni kod Suzane Mančić na večeri, a kao posebno ubedljiv pokazao se jedini glumac u ekipi (Bane Tomašević). On je "omiljenom šumadijskom" pesmom osvojio aplauz svih pevača iz svog tima.

Pretposlednja domaćica ekipe "So" je najviše zazirala od ocena koje će joj dati Knez, a kako su je ocenili svi članovi suparničkog tima koji je ugostila - saznaćemo zajedno u četvrtak uveče, 21. maja, na RTS 1 u emisiji "Na večeri kod... Suzane Mančić".