Čitaj mi!

Zavodljiva televizija - Kreatori serija

Ova epizoda serijala Zavodljiva televizija - Kreatori serija posvećena je seriji Jutro će promeniti sve.

Na granici između digitalnog i analognog doba

 

Neki su je nazvali prvom generacijskom serijom posle duge pauze izostanka sličnih. Serijom koja je dala glas jednoj generaciji koja je odrastala na granici između analognog i digitalnog i pokušava da pronađe sveje mesto u današnjem svetu.

Neki je smataraju prvom savremenom urbanom serijom koja na realističan, neposredan ali i poetičan način prikazuje današnji Beograd. Kako god bilo, Filip, Ljuba, Anđela i Aleksandra, osvojili su srca televizijske publike a zavodljivi svet serije Jutro će promeniti sve, kreatora Gorana Stankovića i Vladimira Tagića promeneila je način na koji gledamo u sebe i oko sebe.

U emisiji učestvuju: kreatori serije, reditelji Goran Stanković i Vladimir Tagić, prof. dr Ana Martinoli, teoretičarka medija i prof. dr Dalibor Petrović, sociolog.

Glavni i odgovorni urednik Kulturno-umetničkog programa Vladimir Kecmanović, odgovorni urednik Redakcije dokumentarnog programa Olivera Pančić, urednik serijala i scenarista Lidija Božić, producent Goran Radić, dramaturg Kristina Đuković, direktor fotografije Vladimir Marković, scenograf Aleksandar Cvijanović, monatažer Milica Živojinović , sekretarica režije Sanja Redžić, pomoćnik reditelja Ivana Ivanić, reditelj Andrea Ada Lazić.