Čitaj mi!

Slavko Banjac: Ljubav kao odgovor

"Ljubav kao odgovor" je naslov koncerta kojim je Slavko Banjac oduševio publiku Sava centra. Koncert je fantastičan povratak ovog pevača moćnog glasa koji je pokazao da pauza od 25 godina nije ostavila traga.

Koncert je od samog početka odisao velikom obostranom energijom između Banjca i publike. Puna sala je horski pevla sa Slavkom hitove poput Daleko negde, ko zna gde, Uzmite dušu, uzmite sve, Ne verujem lepim ženama, Kasno je, Ako te lažem Bog me ubio, Ja imam nekog, a ti si sam, Pevaću da te zaboravim, a Vesna Zmijanac, kao gošća koncerta nas je podsetila zbog čega je bila i ostala velika zvezda naše muzičke scene.

U ovaj koncert i novi album Slavko Banjac je utkao mnogo emocija i publika je to umela da prepozna. To je povratak i novi početak ovog ekskluzivca PGP RTS-a. "Ljubav kao odgovor" je naziv i novog albuma koji je Slavko izdao za našu izdavačku kuću.

"Presrećan sam i više nego zadovoljan kako je publika prihvatila nove pesme. Verujem da će u narednom periodu postati još slušanije i voljenije. Obećavam da ćemo se moja publika i ja od sada češće družiti i zajedno pevati na koncertima. Pauza jeste bila velika, ali kvalitetne veze su neraskidive", rekao je Slavko Banjac po završetku koncerta.