Čitaj mi!

Plavoptičaste pitalice!

Gospodin Dž je možda po nekad dosadan, ali je i majstor da postavi dobru pitalicu i razmrda nam moždane vijuge. Koje je sve pitalice postavljao u protekloj sezoni, podsetimo se u današnjoj emisiji.

"Da vas pitam, da vas pitam... šta povezuje iglu i mačku?" Baš tako zvuči naš Gospodin Dž. I onda se Osman, Borka i Gospođa Ž malo nadmeću, malo nerviraju, nekada pogode, nekada ne, ali im uvek bude veoma zabavno! Da biste se pripremili za naš peti specijal, evo nekih od pitalica o kojima možete da razmišljate unapred: šta povezuje vosak i gimnastiku, struju i broj 100, princezu i zub? Pitanja možda zvuče čudno, kao što je i naš Gospodin Dž po malo čudan, ali odgovori su tu i čekaju da ih otkrijete!

"Plava ptica"
 
Pišite nam na e-mail: plava.ptica@rts.rs, na našu fejsbuk stranicu ili na našu dobro poznatu adresu: Takovska 10, 11 000 Beograd, sa naznakom "za emisiju‚ Plava ptica".
"Plava ptica"

O "Plavoj ptici" brinu: urednice i scenaristkinje Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Miodrag Kolarić, glumci: Osman Ahmed, Borka Tomović, Andrijana Oliverić, Marija Medenica i Miroslav Petrović, scenografkinje Mira Andrejević i Tanja Ivanović, kostimografkinja Aleksandra Stošić Krstović, kompozitor Dragoljub Ilić, montažerka Nada Dodig Zildžić i mnogi drugi.