Čitaj mi!

Na večeri kod ...

Jedinstveni, humanitarni šou program "Na večeri kod..." je i ove sezone okupio 12 poznatih, javnih ličnosti koje će se podeljene u dva tima, Biber i So, boriti za pobedu, ne samo svojim kulinarskim umećem, već i svojim šarmom i duhovitošću.

Za tim Biber će kuvati jedna od najvećih zvezda domaće muzičke scene, Neda Ukraden, njena koleginica iz drugog muzičkog žanra, Vanesa Šokčić, glumica Jelena Jovičić, sportski komentator i voditelj, Slobodan Šarenac, modni dizajner Zvonko Marković i glumac, ali i pevač Frano Lasić.

"Na večeri kod ..."

Boje ekipe So brane glumica Iva Štrljić, pevačica i kantautorka Zoe Kida i predstavnica tradicionalne narodne muzike, Milena Plavšić. Sa njima u timu su glumac i voditelj, Milan Kalinić, prvi čovek kultne grupe "Valentino", Zijo Rizvanbegović i njegov kolega muzičar, Željko Šašić.

"Na večeri kod ..."

Svako od njih će kuvati za svoj tim i potruditi se da što bolje ugosti protivničku šestorku i samo od njihovih glasova zavisi koji će tim, na kraju biti uspešniji i, kao pobednik, ček na milion dinara uručiti Ustanovi za decu i mlade "Sremčica".

Svojim učešćem ovih 12 humanih ljudi pokušaće da se predstave u nekom novom, drugačijem svetlu, da zabave publiku ali i sviim nama skrenu pažnju da uvek ima onih kojima je pomoć potrebna.

Ko će se kako pokazati i na koji način će se boriti za svoj tim, videćete uskoro.