Čitaj mi!

U klinču

Dvadeset druga epizoda: Nakon što se Velja probudio iz kome, Mira preuzima kormilo u kući Kovač, a ove promene neće se dopasti ni Velji ni Milici.

Kontrolu u svoje ruke preuzima i Vanja koja je odlučila da ne dozvoli da je brat Filip ponovo ostavi na cedilu - da li će njihov novi posao sa keteringom i vraćanje dugova za kafanu "Trst" uspeti?

"U klinču"

I Anka i Simke smoćiće snage za otvoreniji razgovor o njegovoj vezi sa Aleksandrom i Ankinom novom poslu sa Filipom.

"U klinču"

Ostavši gotovo sam u klubu Velter, Tadija ima pune ruke posla.

"U klinču"

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović - Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić.

"U klinču"

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

"U klinču"

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.