Čitaj mi!

Bunt: Hemmoterapia

U novom izdanju "Bunta" očekuje vas uživo nastup benda "Hemmoterapia" koji je osvojio četvrto mesto na šestom izdanju "Bunt rok festivala". U studiju 8 na Košutnjaku, bend je premijerno izveo pesme "Rambo nož" sa svog prvog albuma "Metastaza" i pesme "Jednačina" i "Pentagram Satana" sa novog albuma koji je u pripremi.

"Hemmoterapia" je bend pun kontrasta i spoja nespojivog, takva je situacija i sa lokacijama na kojima smo ih posetili. Od hacijendesa bazenom "La casita" koja se nalazi van grada, gde se često okupljaju, do novobeogradskih blokova i skloništa, gde je, na par metara ispod površine zemlje, smešten njihov studio. U studiju, "koloritnom" ambijentu koji odaje počast VHS-u i osamdesetima, bend je ugostio ekipu "Bunta" tokom jedne od svojih proba.

Bend
Bend "Hemmoterapia", Nikola Žilović (vokal), Nikola Đukić (ritam gitara), Mirko Leon Rebselj (solo gitara), Boris Gaica (bas gitara) i David Popović (bubanj)

U novom izdanju "Bunta" saznaćemo, između ostalog, šta članovi benda misle da može bolje da proda muziku - satanizam ili pornografija, da li je za njih prirodnije okruženje vila sa bazenom ili novobeogradski blokovi, šta je za njih bunt i kako gledaju jedni na druge u bendu. U emisiji će biti prikazan spot za pesmu "Antihrist" koja će se naći na njihovom novom albumu koji je još uvek bez naziva.

Branka Glavonjić i članovi benda
Branka Glavonjić i članovi benda "Hemmoterapia", Nikola Žilović (vokal), Nikola Đukić (ritam gitara), Mirko Leon Rebselj (solo gitara), Boris Gaica (bas gitara) i David Popović (bubanj)

"Hemmoterapia" je treš metal bend koji je oformljen krajem 2017. godine na Novom Beogradu. Prvi album, pod nazivom "Metastaza", je objavljen u martu 2019. godine. Uskoro se očekuje objavljivanje i drugog albuma. 

Branka Glavonjić
Branka Glavonjić

Nikola Žilović (vokal), Nikola Đukić (ritam gitara), Mirko Leon Rebselj (solo gitara), Boris Gaica (bas gitara) i David Popović (bubanj).