TV lica: Suad Jakirlić

Suad Jakirlić je prvi pevaž grupe "Valentino". Popularni Jaka ostao je upamćen po sjajnom vokalu koji je obeležio hitove "Bez tebe", "Volim te još", "Oka tvoja dva" i mnoge druge na prva tri albuma jedne od najpopularnijih grupa osamdesetih godina, a onda je prestao da se bavi muzikom i povukao se iz javnog života.

Za sve one koji su se pitali šta danas radi, u emisiji snimljenoj u Belgiji, Suad Jakirlić će govoriti o značajnoj naučnoj karijeri jer je jedan od vodećih stručnjaka u oblasti mehanike fluida, profesor u Nemačkoj i stručni konsultant u Evropskoj komisiji ili kako njegove kolege laicima pojednostavljuju njegove uspehe "čovek koji je učinio da turbulencije u avionu budu manje".

U jednom od najlepših muzeja automobila u Evropi, govoriće o poslu kojim se bavi, o susretima sa naučnicima sa eks Ju prostora, a u šetnji kroz Brisel o danima popularnosti, nostalgiji, ali će i otpevati pesmu koju je pevao Đuza Stojiljković "Još jedan prođe dan" uz koju, na kraju dana u Nemačkoj voli da se seti vremena kada je bio muzička zvezda.           

Autor:Tanja Peternek Aleksić

broj komentara 0 pošalji komentar