60 najlepših narodnih pesama

U nedeljnom druženju od 17.00, ujedno i poslednjoj emisiji u kojoj gosti glasaju za 60 najlepših narodnih pesama, ugostićemo legendu narodne muzike Šabana Šaulića, čijih je desetak hitova na listi za izbor najlepših narodnih pesama.

Čućemo šta vole da slušaju sinovi Marinka Rokvića, da li je "vaspitavanje sevdalinkama" uticalo na njihov muzički ukus, koji će nam zapevati omiljene pesme u studiju. 

Glasove iz emisije "Luda noć", doneće jedna od članova pobedničkog tima "Pioniri maleni" - Željko Šašić, a biće zanimljivo čuti kako operski pevači interpretiraju narodnjake, naša gošća je operska pevačica Ana Sinicki.

Koncert povodom 60 godina televizije koji će se održati 23. avgusta na Tašmajdanu i na kojem će biti izvedeno 60 najlepših narodnih pesama, vrlo ozbiljno je shvatio i naš najverniji gledalac Cojle Manojlović.

On u svojoj kući sa sestričinom Bebom (lik tumači Anđelka Simović) i komšinicom Svetlanom (lik tumači pevačica Jelena Gerbec) organizuje kasting za učesnike tog programa.

Još vrlo malo vremena je ostalo do kraja glasanja za 60 najlepših narodnih pesama.

Podsećamo gledaoce da mogu da glasaju sve do 8. juna, a finalna emisija u kojoj proglašavamo 60 najlepših narodnih pesama emituje se 10. juna od 21 sat na prvom programu RTS-a.

 

broj komentara 0 pošalji komentar