Oko: Prvih 365 dana

Ana Brnabić i njen kabinet, prvo prolazno vreme

Kabinet Ane Brnabić obeležava godišnjicu.Za 365 dana bilo je više od 365 problema, od kojih su mnoga rešena, ali ima još onih koja još uvek čekaju na odgovore.

Balansiranje između Istoka i Zapada, nastavak evrointegracija, otvaranje poglavlja, ubistvo Olivera Ivanovića, tenzije sa Prištinom nakon hapšenja Marka Djurića, zamena ministra finansija, koncesija za Aerodrom Nikola Tesla, okonačanje aranžmana sa MMFom i dogovor o novom, odluka o povećanju plata i penzija, izgradnja Koridora 10 i 11, digitalizacija, Euprava, otvaranje Kliničkog Centra u Nišu, otvaranje rekonstruisanog Narodnog muzeja - samo su neki od događaja koji su obeležili prvu godinu rada Vlade u mandatu Ane Brnabić.

U emisiji Oko razgovaramo upravo o tome šta je postignuto do sada, da li je reč o novoj ili politici kontinuiteta sa prethodnom Vladom, šta nije uradjeno,a moglo je i očekivalo se i koji su naredni koraci u Nemanjinoj 11. Gosti su sociolog Vladimir Vuletić, glavni ekonomista Svetske banke u Srbiji Lazar Šestović i Nebojša Bjelotomić iz inicijatve Digitalna Srbija.

Sa obeležavanja godišnjice Vlade iz Subotice javljaju se reporteri Biljana Radulović i Toni Bedalov.

Emisiju vodi i uređuje Vesna Damjanić.

broj komentara 0 pošalji komentar
Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Stevan Kostić, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]