Kauboji i vanzemaljci

Godina 1873. Teritorija Arizone. Stranac koji se ne seća svoje prošlosti nabasava na nesrećni pustinjski grad Absolušon. Jedini trag o njegovoj prošlosti je misteriozni okov na njegovoj ruci. On će otkriti da ljudi u Absolušonu ne dočekuju strance otvorenih ruku, a niko ne sme da napravi ni korak na ulici bez dozvole Dolarajda, pukovnika čelične ruke. To je grad koji živi u strahu. (Cowboys & Aliens, 2011)

Međutim, Absolušon će upravo doživeti strah nepojmljivih razmera kada nebeski pljačkaši napadnu opustošeni grad. Oni će se obrušiti na grad brzinom koja oduzima dah, u vozilima sa zaslepljujućim svetlima, i otimaće bespomoćne ljude jednog po jednog. Sada je stranac koga su odbacili njihova jedina nada za spas.

Dok se ovaj revolveraš bude polako prisećao ko je i gde je bio, shvatiće da poseduje tajnu koja će gradu dati šansu da se izbori s vanzemaljskom silom. Uz pomoć lukave Ele, sastaviće poteru koju će sačinjavati bivši protivnici - meštani, Dolarajd i njegovi momci, odmetnici i ratnici Apači - svi u opasnosti od uništenja. Udruženi protiv zajedničkog neprijatelja, oni će se pripremiti za neviđen obračun za opstanak.

Uloge: Danijel Krejg, Harison Ford, Olivija Vajld, Sem Rokvel...

Režija: Džon Favro

broj komentara 0 pošalji komentar