Plava ptica

Počinje nova sezona emisije za decu "Plava ptica"! Ulazimo u osmu godinu postojanja, premašujemo cifru od dve stotine premijernih emisija! Letite sa nama u subotu 20. Oktobra u 12.05 na Prvom programu Televizije Srbije!

Šta je dobro, ne menja se! Zato su i dalje naši domaćini Osman i Borka, koji će nas voditi kroz svet zabave i znanja. Naše drage i ništa manje dosadne komšije ostaju sa nama. Međutim, na opšto iznenađenje, osim svojih ustaljenih upadica, oni će u novoj sezoni uzeti još malo vremena za sebe, pokušavajući da pitalicama razmrdaju moždane vijuge ne samo Osmana i Borke, već i drugarića koji nas gledaju. Možete da pogodite kako će reagovati Osman i Borka? Hm, možda i ne... Osman će negodovati, a Borka će jedva čekati da pogađa. I negodovaće kad ne uspe da reši pitalicu.

Naša gusarska posada i dalje plovi i znanje lovi! Ovog puta dobri vetrovi naneće ih do daleke istorije i čudesnog plemena Inka, o kome ćemo saznati zanimljive stvari.

Kad smo već kod putovanja, Osman i Borka putovaće do susdne nam države Bugarske, postojbine jogurta! Gvozden i dalje nastavlja da nas uči kako da nam telo bude zdravo i jako... Ne preostaje vam ništa drugo nego da mu se u vežbanju pridružimo.

Ugostićemo i naše drage gošće iz plesnog studija "Dens fektori", koje će, kao i uvek biti očaravajuće.

Da li će u emisiji ostati eksperiment? Ko i zašto presipa iz šupljeg u prazno? E, da biste to saznali, moraćete da budete sa nama u subotu 20.10.2018.godine u 12.05 na Prvom programu Televizije Srbije.

Urednice i scenaristkinje su Jelena Popadić Sumić i Dunja Petrović, reditelj Ivan Milanović, scenografkinja Snežana Popović, kostimografkinja Irina Mitrinović, kompozitor songova Dragoljub Ilić, animator songova Miloš Gojković, a glumci Osman Ahmed, Borka Tomović, Boris Milivojević, Andrijana Oliverić i naš počasni gost - Dubravko Jovanović.

Naš mejl je plava.ptica@rts.rs, a adresa je Takovska 10, 11 000 Beograd, za emisiju "Plava ptica".

Let let do sledeće subote u 12 i 5!

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 09. avg 2019, 17:43) - Nemanja [neregistrovani]

Plava ptica

draga plava ptico ja sam nemanja iz beograda volim vasu emisiju jer je poucna ja volim da igram u fudbal i navijam za partizan

Plava ptica Plava ptica

Autor:
RTS

Plava ptica i dalje leti svake subote u 12:05 na Prvom programu Televizije Srbije! Svi drugarići dobro znaju da u plavoptičastom letu uvek mogu da uživaju u raznim avanturama, saznanjima i dobroj muzici. [ detaljnije ]