RTS ordinacija

Zdravo nedeljno popodne u RTS ordinaciji donosi četiri nove teme. Saznaćete važne informacije o trombozi, stvaranju krvih ugrušaka. Biće razjašnjene zablude o beljenju zuba, a videćete i kako izgleda pregled skin skenerom. Na kraju će nutricionista objasniti koje namirnice koriste, a koje štete trombovima.

Kako trombovi nastaju, jesu li bolest slična aterosklerozi, kako se prepoznaju i leče objasniće dr Dragan Vasić, internista-angiolog iz Kliničkog centra Srbije. Kompozitor Vladimir Graić, iskreno će govoriti o tome kako je otkrio tromb, koliko se uplašio i kako ga je izlečio.

Istine i zablude biće o beljenju zuba, a sve o tome objaniće dr Nataša Blažić, stomatolog. Saznaćete da li zubi propadaju od izbeljivača, da li je moguće postići rezultate kokosovim uljem, kada deca mogu beleti zube i još mnogo toga.

U Ordinaciji ćemo pokazati kako izgleda pregled skin skenerom, a koje informacije daje i čemu one služe pojasniće dr Joana Batsialou, specijalista mezoterapije i antiejdžing medicine. Saznaćete i šta sami možete učiniti za svoju kožu da ona sporije stari.

U bloku Hrana kao lek, nutricionista Marija Stajić govoriće o tome koja hrana doprinosi nastanku tromba, ali i koja koristi kada tromb već postoji.

Urednik i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 28. okt 2018, 15:05) - Vesna [neregistrovani]

Autoimune bolesti

Bilo bi lepo da napravite emisiju o autoimunim bolestima, o ishrani kod AT, o visokim dozama D vitamina, o gravesu i kako spustiti AT.... hvala

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

"RTS ordinacija" je izborila poziciju jedinstvenog, uvek aktuelnog i pouzdanog TV informatora o zdravlju, koji "iz prve ruke" nudi mišljenja najrelevantnijih stručnjaka ali i brojne korisne, primenljive informacije i savete, koje ne možete naći nigde drugde. [ detaljnije ]