Jutarnji program

Koje izmene se očekuju u funkcionisanju gradske uprave, a koje promene u planu regulacije pojedinih naselja, i šta se menja kada je reč o držanju kućnih ljubimaca? To su između ostalog neka od pitanja za Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda.

Privredna komora Srbije i američki EastHub pozivaju IT startapove da se do 7.decembra prijave na konkurs, a pet najboljih moći će svoje ideje da predstave i povežu se sa poslovnim partnerima u februaru u Majamiju.

Odgovoran odnos prema životnoj sredini je najbolji način da našim potomcima pružimo priliku da dožive prirodu na način na koji smo je mi doživeli i zavoleli. Tako je nastao dokumentarni film "Priča o bućki" koji je priča o starom ribolovačkom alatu, jedinstvenom načinu ribolova koji potiče sa ovih prostora i predstavlja poziv na očuvanje tradicije i zaštitu naših reka i priobalja.

U Beogradu počinje Evropsko prvesntvo u parastreljaštvu. Strelci iz 26 evropskih zemalja nadmetaće se u gađanju vazdušnom puškom na 10 metara. Gosti Jutarnjeg progama su ,Rastko Jokić, strelac, član tima Srbije i Zoran Mićović, predsednik organizacionog komiteta igara.

Tokom 50 godina karijere, napisao je na hiljade kompozicija za poznata imena narodne muzike sa celog prostora bivše SFRJ. Najbolje od toga zabeleženo je i na trostrukom CD u izdanju PGP u čijem naslovu stoji  idemo dalje. Naš gost je Dragan Aleksandrić, producent, kompozitor, aranžer, čuveni harmonikaš.

Voditelji: Dragana Kosjerina, Branko Veselinović

Urednik emisije: Duško Nikolić

 

broj komentara 0 pošalji komentar