Fudbal, LŠ: Ajaks - Totenhem

Najmlađi tim u Ligi šampiona nastavlja da oduševljava fudbalsku Evropu. Posle pobeda nad Realom i Juventusom, sada su bili bolji i od Totenhema i nalaze se pred plasmanom u finale.

Doduše pobeda u Londonu od 1:0 za Dušana Tadića i njegov tim nije garancija konačnog uspeha, jer u redu sledi i revanš u Amsterdamu. Medjutim po prikazanoj igri holandski tim je zaista blizu uspeha , koji niko nije očekivao.

Ajaks je sa mladim timom počeo u kvalifikacijama i stigao nadomak finala u kojem nije očekivao. Ajaks je sa mladim timom počeo u kvalifikacijama i stigao nadomak finala u kojem nije igrao od 1996. godine.

Nove fudbalske zvezde poput De Lihta, De Jonga, Neresa, već su pokazali da je opet stasala generacija, koja može da bude šampionska poput one koji je predvodio Johan Krojf.

Naš reprezentativac je ključni igrač Ajaksa i nadamo se da ćemo u finalu u Madridu imati priliku da ponovo gledamo jednog fudbalera iz Srbije.

Ali iskusni tim iz Londona sigurno neće biti lak protivnik. Bez obzira što se na svom terenu izgubiliEriksen, DEle Ali i Ljorente, pojačani nSonom pokušaće da dođu do pobede, koja bi ih odvela u finale.

Utakmica u Amsterdamu se igra u sredu od 21 čas. Direktan prenos je na našem Prvom Programu, a komentator je Aleksandar Stojanović.

broj komentara 0 pošalji komentar