Oko magazin: Izrael, Evrosong u doba rata

U antičkoj Grčkoj ratovi su prekidani da bi bile održane Olimpijske igre. U Izraelu za nešto više od nedelju dana počinje Evrosong.

Posle ozbiljnih raketnih napada u Pojasu Gaze proglašen je prekid vatre. U napadima prethodnih dana poginulo je skoro 30 ljudi. Sedamdesetak kilometara dalje, u Tel Avivu, organizatori kažu da je potpuno bezbedno. Istraživali smo da li će lake note prigušiti teško naoružanje? Na licu mesta bio je reporter RTS-a Vladimir Banić.

U emisiji pogledajte i šta pokazuje istraživanje sprovedeno među srpskim srednjoškolcima posle decenije učenja veronauke i građanskog vaspitanja - o društvu, državi, svom, drugim narodima, Evropskoj uniji...

U Oko magazinu pogledajte i reportažu sa juga Srbije, gde će uskoro biti pušten u saobraćaj krak Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru. Pogledajte i intervju sa profesorom Ekonomskog fakulteta u Beogradu Đorđem Đukićem, koji je nabrojao šest razloga zbog kojih svetu preti nova ekonomska kriza.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Oko Magazin Oko Magazin

Autor:
Gorislav Papić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]