Jutarnji program

Raduljicu smatraju bratom. Srbija im je favorit na Svetskom prvenstvu u košarci. Kineski košarkaški klub Djangsu od svih gradova izabrao je baš Beograd za pripreme. I navijao za Srbiju.

Znamenitosti Beograda kao sa razglednice, ali i njegova manje poznata lica, skrivena dvorišta, stare fasade... sve to čuva udruženje "Moj Beograd dušu ima".

O duši Beograda je pre skoro godinu dana govorio Englez, Džulijan Mekdonel. Film "Šta raditi u Beogradu", videlo je skoro 200 hiljada ljudi. Džulijan nam otkriva zašto se boravak u Srbiji ne zaboravlja. 

Bikovi Jablan i Rudonja dobili su naslednike. Pred nekoliko desetina hiljada posetilaca na Manjači, borbu bikova pratio je i naš Dalibor Žarić.

Veće opterećenje kičme ne odgovara đaku prvaku ili drugom školarcu, čiji su rančevi sa knjigama, opremom za fizičko, užinom i flašicom za vodu teški između 5 i 8 kilograma. Kako da sačuvamo pravilno držanje najmlađima?

Proteklu nedelju obeležila je još jedna saobraćajna nesreća na pružnom prelazu u blizini Valjeva. Srećom bez žrtava. Koliko je obezbeđenih prelaza u Srbiji i šta su sve uzroci stradanja na srpskim prugama?

urednik: Dušica Tasić

voditelj: Miša Stojiljković

 

broj komentara 0 pošalji komentar