Na veslu priča: Dragan Đuričić

Dragan Đurčić rođen je 1947. godine u Kotoru. Studirao je matematiku na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu. Profesionalno obavljao najodgovornije funkcije u sportu, kulturi i ekonomiji Opštine Kotor, a bio i sekretar Koordinacionog tijela za izgradnju zatvorenog bazena u Kotoru.

U vaterpolo organizaciji je od 1970. godine do danas, gde je obavljao najodgovornije funkcije u Vaterpolo savezu Jugoslavije, Crne Gore i SCG. Bio je tehniko vaterpolo ekipe Plivačkog kluba Primorac i generalni sekretar Vaterpolo kluba Kotor, generalni sekretar Sportskog društva Kotor i Kulturno-prosvjetne zajednice Kotora, a od 1994. godine tehnički sekretar Srpske pravoslavne crkvene opštine kotorske i generalni sekretar Srpskog pjevačkog društva Jedinstvo, osnovanog 1839. godine. Autor je feljtona Vijek vaterpola u Kotoru, objavljivanog u Hrvatskom glasniku iz Kotora.

Reditelj, autor koncepta: Rastko Šejić; izvršni producent: Željko Komenenović; kompozitor: Vladimir Lešić; direktor fotografije: Aleksandar Kalezić, DP; snimatelj: Đorđe Obradović; montažer: Milan Pejnović; art direktor: Zoran Mujbegović; spiker: Aleksandar Novaković; barkarijol: Filo Biskupović; intro animacija: Kosta Milovanović, Miroslav Spajić.

Produkcija: Šta hoćeš, Matica Boke
Projekat podržali: Opština Kotor, TO Kotor, Luka Kotor

Repriza, 14. novembar u 02:40 i 09:45

broj komentara 0 pošalji komentar