Komšije, 25-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Šapa nagovara Anči da se zaposli u preduzeću u kom je on suvlasnik. Ivan zamera Milici što je otkrila Slađani da njen verenik Mile ima vanbračnog sina sa Gordanom. U kući Zdravkovića se pojavljuje Miličin otac, pukovnik u penziji, Živojin. Milica govori ocu da ju je Ivan prevario. Živojin je ljut na zeta i od Milice traži da bezuslovno napusti Ivana.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar