Komšije, 26-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Jela saopštava Čombetu da je Šapa imao sastanak sa Anči i da je ona dobila mesto direktorke prodaje. Čombe ubeđuje Anči da na poslu ne saopštava da su njih dvoje u vezi jer to može negativno da utiče na njen položaj u preduzeću. Ivan moli Slađanu da dozvoli Miletu da ostane sa njom, a Nada shvata da je prava prilika za njen novčani dobitak da gleda ljudima u šolju. Milančetu i Mašanu odlično ide posao sa bitnovčićima. Zaradili su više od 100.000 evra.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar