Jovanka Broz i tajne službe, 3-10

U trećoj epizodi dokumentarno-igrane serije "Jovanka Broz i tajne službe" gledaoci će videti kada je i kako Jovanka Broz prvi put predstavljena javnosti. Šta je o tome pisala strana štampa i da li je to bio početak nesporazuma između Jovanke i Slavke Ranković.

Kako je nastala takozvana "Jovankina zagrebačka epizoda", šta su radili Ranković i šef KOS-a, Jefto Šašić, na proveravanju prošlosti Jovanke Broz i da li su o tome upoznali Tita.
Ova epizoda daje odgovor i na pitanje do kada su trajali Jovankini i Titovi "srećni dani" i ko je i zbog čega počeo da se meša u njihov brak.

U ovoj epizodi biće prikazane prve godine braka Tita i Jovanke. Da li se Jovanka bavila kućnim poslovima i kakav je odnos imala prema personalu.

Da li je Jovanka bila "zadnja linija Titove odbrane" i da li joj je zaista na prijemu u Parizu 1956. godine iz tašne ispao pištolj, saznaćemo u ovoj epizodi.

U igranom delu serije pojavljuju se Nebojša Dugalić, Snežana Savić, Milica Tomašević, Branislav Lečić, Gordan Kičić, Vaja Dujović, Strahinja Blažić, Davor Perunović, Tijana Romić i Nikola Fišeković.

Producentkinja serije je Danka Milošević i produkcija GFC. Režiser je Nedeljko Kovačić, autor scenarija Svetko Kovač, a narator glumac Tihomir Stanić.