Moja generacija Z, 21. i 22. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji).

Kaća dobija glavnu ulogu u školskoj predstavi ali odustaje što izaziva veliko čuđenje njenog društva. Srđan iz crvene smene nije zadovoljan ulogom koju je dobio i ljubomoran je na Bojana koji igra Romea. Kaća priznaje Bojani da je u drugom stanju i da to niko drugi ne zna. Bojana je šokirana i poverava se svojoj majci. Mihajlo sumnja da se i Koski dopada Bojana pa pokušava da svoje sumnje potvrdi i na probama koje se održavaju u podrumu Zmajevog gnezda. Matea trpi vršnjačko nasilje od starije devojke sa čijim je dečkom bila. Pokušava da zataška problem, ali on eskalira kada se ta devojka pojavi u školi spremna da se obračuna. Ceo razred staje u Mateinu odbranu i sprečava tuču. Stefan i Ivana se mire, jer Ivana prevazilazi problem da javno pokaže da je sa Stefanom.

Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.