Moja generacija Z, 25. i 26. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji).

Koska i Mihajlo dobijaju neverovatan poziv za saradnju od holandskog producenta Džulijena. Pored oduševljenja to izaziva i manje trzavice među njima ko je glavni u bendu i kako ga voditi. Arijana i Bojana odlaze na Filozofski fakultet da vide kako izgleda i nenadano upadaju na predavanje. Dobijaju poziv za studentsku žurku.

Deana, Ivana i Stefan naleću na Srđana, Darka i Bojana. Oni su krenuli kod Srđanovog druga koji je napravio nekakav najbolji i najnoviji Escape Room u gradu. Uskoro njihova ekipa se razdvaja. Darko, Deana i Ivan završavaju u podrumu rešavajući Escape Room prepun duhova a Stefan, Srđan i Bojan se nađu usred mračne krimi priče u kojooj ih tipovi jure sa pištoljima.

Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.