Moja generacija Z, 33. i 34. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji).

Mihajlo je, kada je video kako se razvija odnos Bojane i Darka, snimio skrivenu poruku upućenu Bojani i postavio je na izazov generacije. Bojana ne zna šta da radi. Dok ona razmišlja druge devojke počinju da se javljaju Mihajlu, oduševljene njegovim nastupom. Ceo razred se sprema za predstojeći pismeni iz engleskog jezika, a Vasini roditelji postavljaju ultimatum: ili će popraviti ocene ili će morati da odustane od košarke. Vasa je pismeni loše uradio, ali iznenada dobija priliku da popravi svoj rad.

Svi se okupljaju kod Milana u kafiću i podrumu, kako bi mu pomogli oko sređivanja prostora. Marija sve vreme snima mobilnim za prenos uživo na Instagramu.

Pored okupljenih učenika, u Milanov kafić dolaze i neki profesori koji takođe žele da pomognu...

Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.