Novi početak-11.emisija

Marijana Karadžić i Aleksandar Mihajlović iz Kraljeva akteri su jedanaeste epizode humanitarnog serijala "Novi početak". I oni su odlučno rešili da novi život započnu na selu.

Nakon upoznavanja u jednom kafiću, rodila se ljubav, krunisana sa dvoje dece. Vremenom, život u gradu je počeo da im smeta. Skučen prostor u iznajmljenom stanju i puno troškova, doveli su ih do ideje o preseljenju u seosku sredinu.

Stupili su u kontakt sa timom projekta "Novi početak" i voditeljkom Marijom Veljković, koja je uz pomoć lokalnih stručnjaka za nekretnine pronašla adekvatne kuće u tri sela opštine Kraljevo. Nakon dužeg razmišljanja, opredelili su se za kuću u selu Jarčujak, za koju su procenili da je po njihovoj meri.

Osim što su bili odlučni da novi život započnu na selu, Mirjana i Aleksandar su rešeni i da iz korena promene svoja poslovna usmerenja - on će napustiti poziciju prodavca osiguranja jer želi da se bavi grafičkim dizajnom, radeći od kuće. Marijana je rešena da se angažuje na sakupljanju i sušenju sopstvenog voća, iz voćnjaka koji su dobili uz novu kuću u kojoj će odsada živeti.

Marijana i Aleksandar su svih ovih godina bili u vanbračnoj zajednici te su ih ove nove, lepe i uzbudljive životne promene sigurno podstakle i da ozvaniče svoju vezu. U toku emisije, desila se i prosidba, koja je naravno - ovekovečena okom kamere...